Νερομπογιές και Νότες

Είμαστε ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό κέντρο στο Αιγάλεω με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της προσχολικής εκπαίδευσης. Η υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης που παρέχουμε, οι μοναδικοί χώροι μας (πλήρως ανακαινισμένοι, αυλή 150 m2, εσωτερική αίθουσα πολλαπλών χρήσεων),  το σπιτικό φαγητό που προσφέρουμε και κυρίως το οικογενειακό περιβάλλον μας καθιστούν την ιδανική επιλογή για όποιον αναζητά έναν καλό και σύγχρονο ιδιωτικό Παιδικό Σταθμό – Νηπιαγωγείο.

Διαθέτουμε δυνατότητα εξυπηρέτησης με σχολικό για τις κοντινές περιοχές (Αιγάλεω, Αγία Βαρβάρα, Κορυδαλλός, Νίκαια) και διευρυμένο ωράριο μέχρι τις 6 μ.μ. με πρωτοποριακές δραστηριότητες όπως ρομποτική, αρχιτεκτονική, πειράματα κ.α.

Οι τιμές μας είναι ιδιαίτερα προσιτές.

Δεχόμαστε παιδιά και μέσω ΕΣΠΑ.

ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

Μεταβρεφικό (για παιδιά από 18 μηνών)

Παιδικά τμήματα (2,5 – 3,5 ετών).

Με βάση τις πιο σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους και με άξονες την ψυχοσυναισθηματική στήριξη και την εξατομικευμένη φροντίδα προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους μικρούς μας φίλους στα πρώτα τους βήματα. Μέσα από το βιωματικό παιχνίδι στοχεύουμε στο να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες και να τεθούν στέρεες βάσεις στη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους μέσα σε ένα φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον.

Προσφέρουμε επιπλέον δραστηριότητες (μουσικοκινητική, μίνι-στίβος, μπαλέτο, ρομποτική) καθώς και διευρυμένο απογευματινό ωράριο.

Δεχόμαστε παιδιά μέσω ΕΣΠΑ.

Το Νηπιαγωγείο “Νερομπογιές και Νότες”

Προνήπιο και Νηπιαγωγείο

4 – 6 ετών

Κάνουμε την υποχρεωτική προσχολική εκπαίδευση διασκέδαση για τα παιδιά. Εργαλείο μας ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Παιδείας που αναδεικνύουν την ξεχωριστή προσωπικότητα κάθε παιδιού. Στόχος μας η άρτια προετοιμασία των παιδιών για το σχολείο ως προς τις συναισθηματικές, κοινωνικές και γνωστικές δεξιότητες. Ταυτόχρονα με σύγχρονες και διαδραστικές δραστηριότητες όπως κατασκευές, πληροφορική και αγγλικά καλλιεργούμε συνολικά τις κλίσεις του παιδιού δίνοντάς του ποικίλα ερεθίσματα.

Προσφέρουμε επιπλέον δραστηριότητες (μουσικοκινητική, μίνι-στίβος, μπαλέτο, ρομποτική, αρχιτεκτονική, πειράματα) καθώς και ολοήμερο πρόγραμμα / διευρυμένο απογευματινό ωράριο

Οι Νερομπογιές και Νότες συνεχίζουν τη δημιουργική πορεία στο χώρο της προσχολικής ηλικίας που ξεκίνησαν το 1993.

Εμείς ως ιδρυτές και οι συνεργάτες μας είμαστε περήφανοι γιατί όλα τα χρόνια μεγαλώσαμε παιδιά που ξεχώρισαν, σταθήκαμε κοντά τους στη δύσκολη προσχολική ηλικία και κάναμε τη γνώση ψυχαγωγία και τη ψυχαγωγία γνώση.

Με οδηγό την αγάπη για το παιδί και την πίστη στο θεσμό της οικογένειας είμαστε κοντά σας, για να σας στηρίξουμε και να σας εξασφαλίσουμε ένα ιδανικό περιβάλλον για τα παιδιά σας.

Η πολύχρονη πείρα μας, το προσεκτικά επιλεγμένο προσωπικό, οι μεγάλες μας εγκαταστάσεις και οι σύγχρονες υλικοτεχνικές υποδομές είναι αυτά που μας ξεχωρίζουν.

Βρεφονηπιακοί – Παιδικοί Σταθμοί και Νηπιαγωγεία στο Αιγάλεω υπάρχουν πολλοί. Εμείς όμως είμαστε πρώτοι γιατί κάνουμε την διαφορά!

Η εκπαιδευτική μας προσέγγιση

Στόχος μας χαρούμενα παιδιά!

Τα βιώματα και οι εμπειρίες που αποκτά ένας άνθρωπος στην παιδική του ηλικία διαμορφώνουν σημαντικά τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά του.

Έμπειροι πτυχιούχοι παιδαγωγοί εφαρμόζουν τα πιο σύγχρονα εκπαιδευτικά προγράμματα με στόχο την συνολική ανάπτυξη των παιδιών στην κρίσιμη αυτή προσχολική ηλικία. Μέσα σε ολιγομελή τμήματα και άφθονο υποστηρικτικό υλικό οι μικροί μας φίλοι παίζουν, συνεργάζονται, δημιουργούν, ακούν και έτσι αναπτύσσουν δεξιότητες (γνωστικές και ήπιες), ανακαλύπτουν κλίσεις, μαθαίνουν να λειτουργούν μέσα σε μία ομάδα.

Οι τρείς εκπαιδευτικοί άξονες για να το επιτύχουμε αυτό

Α) Εξατομικευμένη φροντίδα – Ψυχοσυναισθηματική στήριξη

Μέσα σε ένα οικογενειακό κλίμα ασφάλειας, φροντίδας και εξατομικευμένης προσέγγισης βοηθούμε το κάθε παιδί να αναπτύξει τις μοναδικές ικανότητες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που ενυπάρχουν σε αυτό και θα το κάνουν να ξεχωρίσει στη ζωή του. Γνωρίζοντας την ανάγκη των παιδιών για αγάπη, αποδοχή, επιβράβευση σε αυτήν την τρυφερή ηλικία επικεντρωνόμαστε στην ψυχοσυναισθηματική στήριξη του κάθε παιδιού με βάση την ερμηνεία της συμπεριφοράς και την αναγνώριση των συναισθημάτων του.

Β) Συναισθηματική Αγωγή

Μέσω της συναισθηματικής αγωγής επιδιώκουμε τα παιδιά να υιοθετήσουν αξίες όπως φιλία, αγάπη, κατανόηση, εμπιστοσύνη και να καλλιεργήσουν θετικά συναισθήματα. Εστιάζουμε στην αναγνώριση, έκφραση και διαχείριση των συναισθημάτων τους αλλά και των συναισθημάτων των άλλων ανθρώπων (ενσυναίσθηση).

Γ) Βιωματική και παιγνιώδης μάθηση

Με το παιδί στο επίκεντρο της διδασκαλίας και με εργαλείο το παιχνίδι οι  μικροί μας φίλοι έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν καίριες δεξιότητες (γνωστικές, κοινωνικές, συναισθηματικές). Στοχεύουμε στην ακαδημαϊκή ανάπτυξη των παιδιών αλλά και στην καλλιέργεια της αυτοεκτίμησής τους.