ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Οι Νερομπογιές και Νότες συνεχίζουν τη δημιουργική πορεία στο χώρο της προσχολικής ηλικίας που ξεκίνησαν το 1993.

Εμείς ως ιδρυτές και οι συνεργάτες μας είμαστε περήφανοι γιατί όλα τα χρόνια μεγαλώσαμε παιδιά που ξεχώρισαν, σταθήκαμε κοντά τους στη δύσκολη προσχολική ηλικία και κάναμε τη γνώση ψυχαγωγία και τη ψυχαγωγία γνώση.

Με οδηγό την αγάπη για το παιδί και την πίστη στο θεσμό της οικογένειας είμαστε κοντά σας, για να σας στηρίξουμε και να σας εξασφαλίσουμε ένα ιδανικό περιβάλλον για τα παιδιά σας.

Η πολύχρονη πείρα μας, το προσεκτικά επιλεγμένο προσωπικό, οι μεγάλες μας εγκαταστάσεις και οι σύγχρονες υλικοτεχνικές υποδομές είναι αυτά που μας ξεχωρίζουν.

Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΉ ΜΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Στόχος μας χαρούμενα παιδιά!

Τα βιώματα και οι εμπειρίες που αποκτά ένας άνθρωπος στην παιδική του ηλικία διαμορφώνουν σημαντικά τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά του.

Γι’ αυτό στις “Νερομπογιές και Νότες” θέλουμε τα παιδιά να νιώθουν σαν να βρίσκονται στην χώρα των ονείρων τους

Οι τρεις εκπαιδευτικοί μας άξονες

Εξατομικευμένη ψυχοσυναισθηματική φροντίδα

Δημιουργούμε ένα οικογενειακό κλίμα ασφάλειας και εξατομικευμένης προσέγγισης για να βοηθήσουμε το κάθε παιδί να αναπτύξει τις μοναδικές ικανότητες και κλίσεις του.

Γνωρίζοντας την ανάγκη των παιδιών για αγάπη, αποδοχή, επιβράβευση επικεντρωνόμαστε στην ψυχοσυναισθηματική στήριξη του κάθε παιδιού με βάση την ερμηνεία της συμπεριφοράς και την αναγνώριση των συναισθημάτων του.

Συναισθηματική Αγωγή

Επιδιώκουμε τα παιδιά να υιοθετήσουν αξίες όπως φιλία, αγάπη, κατανόηση, εμπιστοσύνη, σεβασμός και να καλλιεργήσουν θετικά συναισθήματα.

Εστιάζουμε στην αναγνώριση, έκφραση και διαχείριση των συναισθημάτων τους αλλά και των συναισθημάτων των άλλων ανθρώπων (ενσυναίσθηση).

Βιωματική και παιγνιώδης μάθηση

Με το παιδί στο επίκεντρο της διδασκαλίας και με εργαλείο το παιχνίδι οι μικροί μας φίλοι έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν καίριες δεξιότητες (γνωστικές, κοινωνικές, συναισθηματικές).

Στοχεύουμε στην ακαδημαϊκή ανάπτυξη των παιδιών αλλά και στην καλλιέργεια της αυτοεκτίμησής τους.

27 Χρόνια λειτουργίας

1500 Μαθητές

Χαρούμενοι γονείς