Το κτηριακό συγκρότημα του εκπαιδευτικού μας κέντρου περιλαμβάνει αφενός μεγάλες άνετες και ευρύχωρες αίθουσες διδασκαλίας και αφετέρου βοηθητικούς χώρους όπως: κουζίνα και τραπεζαρία, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων/γυμναστήριο 80 m2 αλλά και εξωτερική αυλή 150 m2. Όλοι οι χώροι μας είναι πλήρως ανακαινισμένοι και ειδικά διαμορφωμένοι για να εξυπηρετούν τις ανάγκες των παιδιών σας.

Η σίτιση περιλαμβάνεται στις βασικές παροχές τόσο του Παιδικού Σταθμού όσο και του Νηπιαγωγείου.

Στην κουζίνα μας παρασκευάζουμε καθημερινά το πρωϊνό και μεσημεριανό των παιδιών επιλέγοντας νόστιμα, υγιεινά και ολοκληρωμένα γεύματα με βάση την μεσογειακή διατροφή. Θα σας εκπλήξουν οι νέες διατροφικές συνήθειες που θα αποκτήσουν τα παιδιά σας. Δείτε εδώ το πρόγραμμα διατροφής

Έμπειροι πτυχιούχοι παιδαγωγοί εφαρμόζουν τα πιο σύγχρονα εκπαιδευτικά προγράμματα με στόχο την συνολική ανάπτυξη των παιδιών στην κρίσιμη αυτή προσχολική ηλικία. Μέσα σε ολιγομελή τμήματα και άφθονο υποστηρικτικό υλικό οι μικροί μας φίλοι παίζουν, συνεργάζονται, δημιουργούν, ακούν και έτσι αναπτύσσουν δεξιότητες (γνωστικές και ήπιες), ανακαλύπτουν κλίσεις, μαθαίνουν να λειτουργούν μέσα σε μία ομάδα.

Γνωρίζοντας τις ανάγκες των γονέων διαθέτουμε δυνατότητα μεταφοράς με σχολικό λεωφορείο που εξυπηρετεί τις γύρω από το σχολείο περιοχές (Αιγάλεω, Αγία Βαρβάρα, Νίκαια, Κορυδαλλός). Καλέστε μας ή ρωτήστε από κοντά για την περιοχή που σας ενδιαφέρει, το ωράριο και την διαθεσιμότητα.

Στις “Νερομπογιές και Νότες” παρέχουμε τις πιο σύγχρονες και πρωτοπόρες επιπλέον δραστηριότητες για την προσχολική ηλικία (ρομποτική, υπολογιστές, πειράματα). Δείτε εδώ περισσότερα.

Διαθέτουμε διευρυμένο απογευματινό ωράριο μέχρι τις 6 μ.μ. με πλήθος δραστηριοτήτων για τα παιδιά.

Ο Παιδικός Σταθμός παρακολουθεί θεατρικές παραστάσεις, κουκλοθέατρο και καραγκιόζη εντός των εγκαταστάσεών μας, ενώ για το Νηπιαγωγείο οργανώνονται εκδρομές σε θέατρα και μουσεία.

Δημιουργούμε και παρουσιάζουμε τις δικές μας παραστάσεις και εορταστικές εκδηλώσεις. Δείτε εδώ περισσότερα.

Μηνιαία παρακολούθηση από Παιδίατρο.

Συνεργασία με παιδοψυχολόγο.

Σχολή Γονέων μέσα από την οποία προσφέρεται η ευκαιρία στους γονείς να παρακολουθήσουν επιμορφωτικά σεμινάρια από ειδικούς, θέτοντας ταυτόχρονα τις δικές τους απορίες και ανησυχίες.

Καθημερινή ενημέρωση γονέων με έντυπο επικοινωνίας.

Τακτικές ατομικές συναντήσεις για την ενημέρωση της προόδου των παιδιών από τους παιδαγωγούς τους.